serviceabonnement

U vindt op deze pagina veel gestelde vragen en antwoorden over het serviceabonnement.

Veel gevraagd over serviceabonnement

Bieden jullie een serviceabonnement aan?

Ja, u kunt bij ons een serviceabonnement afsluiten. Dit kost € 3,11 per maand. Kleine klusjes en reparaties aan uw woning zoals het lossen wij dan voor u op. Meer informatie leest u in de Brochure serviceabonnement.

Aanmelden voor het serviceabonnement kan via aanmeldkaart serviceabonnement

Wat houdt een serviceabonnement in?

Groot onderhoud, zoals schilderwerk aan de buitenzijde van de woning, nemen wij voor onze rekening. Maar kleinere klusjes, zoals het vervangen van een kraanleertje of het repareren van een deurbel, moet u normaal gesproken zelf uitvoeren. Heeft u hiervoor geen tijd of mogelijkheid? Dan is een serviceabonnement een goede oplossing. Wanneer u deze afsluit, zorgen wij dat deze reparaties door een aannemer voor u worden uitgevoerd. Meer informatie leest u in de Brochure serviceabonnement

Hoe sluit ik een serviceabonnement af?

Wilt u gebruik maken van het serviceabonnement? Vul dan de aanmeldkaart serviceabonnement in en stuur deze op naar Woonkwartier. Uw abonnement gaat in op het moment dat wij uw aanmeldingskaart hebben ontvangen.

Ben ik verplicht een serviceabonnement af te sluiten als ik een woning van jullie huur?

Nee, u bent niet verplicht een serviceabonnement af te sluiten.

Wat betaal ik voor een serviceabonnement?

Een serviceabonnement kost € 3,11 per maand. Dit betaalt u tegelijk met uw huur.

Kan ik het serviceabonnement opzeggen?

Ja, u kunt op elk moment het serviceabonnement opzeggen. Hiervoor geldt opzegtermijn van 1 maand (per 1ste van de maand).