Aanmelden service abonnement

Service abonnement

Wilt u kleine klusjes en reparaties aan uw woning liever uitbesteden? In dat geval kunt u voor € 3,11 per maand een serviceabonnement bij ons afsluiten. Groot onderhoud, zoals schilderwerk aan de buitenzijde van de woning, neemt Woonkwartier voor haar rekening. Maar er zijn ook kleinere klusjes, zoals het vervangen van een kraanleertje of het repareren van een deurbel. Deze reparaties moet u normaal gesproken zelf uitvoeren. Heeft u hiervoor geen tijd of mogelijkheid, dan is een serviceabonnement misschien een goede oplossing. Wanneer u deze afsluit worden deze reparties in opdracht van Woonkwartier door een aannemer voor u uitgevoerd.

Gerelateerde vragen

Wat houdt een serviceabonnement in?

Algemeen

Groot onderhoud, zoals schilderwerk aan de buitenzijde van de woning, nemen wij voor onze rekening. Maar kleinere klusjes, zoals het vervangen van een kraanleertje of het repareren van een deurbel, moet u normaal gesproken zelf uitvoeren. Heeft u hiervoor geen tijd of mogelijkheid? Dan is een serviceabonnement een goede oplossing. Wanneer u deze afsluit, zorgen wij dat deze reparaties door een aannemer voor u worden uitgevoerd. Meer informatie leest u in de Brochure serviceabonnement

Meer over dit onderwerp

Hoe sluit ik een serviceabonnement af?

Algemeen

Wilt u gebruik maken van het serviceabonnement? Vul dan de aanmeldkaart serviceabonnement in en stuur deze op naar Woonkwartier. Uw abonnement gaat in op het moment dat wij uw aanmeldingskaart hebben ontvangen.

Meer over dit onderwerp

Ben ik verplicht een serviceabonnement af te sluiten als ik een woning van jullie huur?

Algemeen

Nee, u bent niet verplicht een serviceabonnement af te sluiten.

Meer over dit onderwerp

Wat betaal ik voor een serviceabonnement?

Algemeen

Een serviceabonnement kost € 3,11 per maand. Dit betaalt u tegelijk met uw huur.

Meer over dit onderwerp

Kan ik het serviceabonnement opzeggen?

Algemeen

Ja, u kunt op elk moment het serviceabonnement opzeggen. Hiervoor geldt opzegtermijn van 1 maand (per 1ste van de maand).

Meer over dit onderwerp