Vacature: assetmanager

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Woonkwartier heeft stevige ambities in een omgeving die ons voortdurend uitdaagt. Begin 2020 zijn we gestart om assetmanagement te positioneren binnen Woonkwartier. Afgelopen periode hebben we ervaren dat we in dit proces nog stappen te nemen hebben in het verder door ontwikkelen en implementeren van assetmanagement. Assetmanagement maakt deel uit van vastgoedbeheer, het technisch geweten van Woonkwartier.

Voor team vastgoedbeheer zoeken we een

Assetmanager
voor 36 uur per week

Functie-inhoud
Als assetmanager geef je vertaling aan het vastgestelde portefeuillemanagement naar onderbouwde strategieën voor de verschillende complexen.

Wat ga je doen
Je gaat werken in een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het beheer van ons vastgoed.
Sinds januari 2020 zijn we gestart met assetmanagement. Als assetmanager geef je inzicht in het financiële en maatschappelijke rendement van onze vastgoedportefeuille. Je organiseert complexsessies en werkt complexstrategieën uit. Daarbij werk je nauw samen met een collega assetmanager en andere teams binnen de organisatie.

We verwachten van jou een zeer actieve rol in het verder door ontwikkelen van assetmanagement binnen Woonkwartier, zowel procesmatig als op organisatorisch gebied. Je bent niet bang uitdagingen aan te gaan en veranderingen door te voeren. Hierbij houd je het overzicht, creëer je draagvlak bij collega’s en leid je het verbeterproces om samen tot mooie resultaten te komen.

Jouw profiel
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en werkervaring als assetmanager, bij voorkeur bij een woningcorporatie. Je kent de methoden, technieken en het proces van assetmanagement. Je weet welke factoren van invloed zijn op de invulling en realisatie van assetmanagement.
Jouw competenties zijn:

verantwoordelijk, verbindend, betrokken, analytisch, innovatief, proces- en prestatiegericht, inspirerend en sturend.

Wij bieden
Woonkwartier is een maatschappelijk, lokaal betrokken en open organisatie met een duidelijke visie, grote ambities en heldere kernwaarden. Werken bij Woonkwartier betekent werken in een fijne werkomgeving waarin je wordt geprikkeld het beste uit jezelf en je omgeving naar boven te halen. We gaan uit van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal. We hebben een prettige werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken. Het salaris is passend bij de functie. Wij bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en hanteren de CAO Woondiensten.  We starten met een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Reageren?
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag uiterlijk 31 oktober a.s. jouw motivatie en CV via deze link. De eerste gesprekken staan gepland op 10 en 15 november. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Arjen van Beek, teammanager Vastgoedbeheer of Hilma Korpershoek, adviseur HR via 0168 35 00 00.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.