Vacature: Team Manager Financiën

Woonkwartier is een lokaal en maatschappelijk betrokken woningcorporatie in West-Brabant. We beheren zo’n 9.500 woningen in achttien (dorps)kernen in de gemeenten Moerdijk, Halderberge en Steenbergen. Fijn wonen gaat verder dan alleen de woning. Daarom zetten wij ons, vanuit het motto “altijd in de buurt", samen met anderen ook actief in voor de leefbaarheid in de wijken en kernen. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, proactief en praktisch.

Bluefin is exclusief voor ons op zoek naar een:  Ervaren Team Manager Financiën met een passie voor cijfers en inspirerend leiderschap voor het team voor 36 uur per week

Team Financiën is verantwoordelijk voor de  financiële huishouding van Woonkwartier en de daarbij behorende planning &  control cyclus. Het team bestaat uit 3 (sr) medewerkers financiën, 1 medewerker planning en control, 2 medewerkers huuradministratie en 1 medewerker crediteurenadministratie.  

Functie-inhoud
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het team en de resultaten van financiën. Je bent verantwoordelijk voor de beheersing van onze financiële huishouding, plannings- en rapportage cyclus en verslaglegging, een gezonde liquiditeit en financierbaarheid, inclusief de investeringsambities. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur-bestuurder.

Wat ga je doen
Je gaat sturing geven aan een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van de werkzaamheden op het gebied van financiën. Het team is klaar om de volgende stap te zetten onder leiding van jou. Zo zijn er recent stappen gezet wat betreft de integratie van vastgoed- en financiële sturing. Je borgt de onderlinge afstemming binnen je team en zorgt voor de onderlinge verbinding en samenwerking met de andere teams. Je bent gesprekspartner voor externe partijen en bent voorzitter van de Treasury Commissie. Je neemt deel aan de Audit Commissie of aan de vergaderingen van de Raad van Commissarissen indien de agenda daarom vraagt. Tot slot ga je ervoor zorgen dat Woonkwartier op lange termijn ook nog aan haar maatschappelijke opgave kan voldoen. Je vormt een visie op een duurzaam businessmodel voor Woonkwartier.

Jouw profiel

  • Je hebt een HBO+/WO werk- en denkniveau en ruime ervaring in en uitstekende kennis van financiën, de markt- en beleidswaarde en accounting bij woningcorporaties.
  • Je hebt een actief netwerk in de financiële en accounting wereld, kennis van vastgoedbeleggingen en waarderingen.
  • Een leidinggevende rol bij financiën is je op het lijf geschreven.
  • Veel van de taken kun je overlaten aan het team.  Je geeft leiding op een eigentijdse manier, waarbij je de ontwikkeling, creativiteit en zelfregie van medewerkers stimuleert.
  • Je bent analytisch, onderhandelingsvaardig, zakelijk en daadkrachtig
  • Je hebt een strategisch, lange termijn inzicht en tegelijkertijd oog en liefde voor detail.

Team Financiën is het leukste en gezelligste team van Woonkwartier (zeggen ze zelf…).

De medewerkers in het team hebben een leuke mix van veel ervaring en een frisse blik. We gaan uit
van vertrouwen en de eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat bij Woonkwartier centraal. We hebben een prettige werksfeer en werken volgens de principes van het Nieuwe Werken. We bieden onze medewerkers diverse secundaire arbeidsvoorwaarden en hanteren de CAO Woondiensten. De kandidaat start met een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vast dienstverband.

Reageren?
Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en cv naar  m.demirci@bluefin.nl. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Meray Demirci op 06-21316204.

Of

Solliciteer direct