Bosselaar-Zuid Zevenbergen

Zevenbergen

Bosselaar-Zuid ligt ten zuiden van het bestaande Bosselaar, vlakbij het centrum van Zevenbergen. In deze nieuwe wijk worden minimaal 575 woningen gebouwd verdeeld over drie deelgebieden.

Achtergrond
Bosselaar-Zuid is een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Elke plek heeft zijn eigen sfeer. Zo zijn er woningen die met hun achtertuin grenzen aan het water, en andere huizen liggen aan de rand en kijken uit over het groen. Er zijn rustige woonstraatjes en wat drukkere lanen. Met andere woorden voor ieder wat wils. De architectuur is klassiek, met mooie materialen en detailleringen.

Duurzaam bouwen
Bosselaar-Zuid is een duurzame wijk. De woningen zijn erg energiezuinig en voldoen aan de huidige eisen op dit gebied. De architectuur is tijdloos en de materialen zijn solide, zodat de woningen en de wijk decennia lang mooi zullen blijven.

De woningen
De meeste woningen uit deelgebied 2 zijn opgeleverd. Fase 3 is in voorbereiding. 

Planning
Inmiddels is de verkoop gestart van fase 3. In deze fase worden er ook woningen voor Woonkwartier gebouwd.  Hierover volgt later meer informatie. De meest actuele informatie over de verkoopwoningen in deze fase vindt u op www.bosselaarzuid.nl.