Centrumontwikkeling Bosschenhoofd

Bosschenhoofd

Laatste fase centrum Bosschenhoofd compleet met supermarkt

De afgelopen jaren onderging het centrum van Bosschenhoofd een ware metamorfose. Het nieuwe schoolgebouw met sportzaal kreeg de functie van multifunctionele accommodatie. Naast door de school wordt het gebouw sindsdien ook gebruikt door tal van verenigingen. Alle reeds gerealiseerde appartementen en commerciƫle ruimten zijn verhuurd.

Laatste fase
In het centrum van Bosschenhoofd heeft Woonkwartier de afgelopen jaren al veel sociale huurwoningen gebouwd. Op dit moment ligt er een plan om in de laatste fase aan de St. Gerardushof/Wilhelminastraat/Clemensstraat een supermarkt en nog 7 sociale huurwoningen te realiseren.

Woonkwartier heeft samen met de gemeente Halderberge, bouwbedrijf Maas-Jacobs en supermarktketen Coop een intentieovereenkomst voor de realisatie van de supermarkt in het centrum van Bosschenhoofd ondertekend. Een supermarkt is een mooie aanwinst voor Bosschenhoofd.

Planning
Voor de supermarkt gebouwd kan worden, moet eerst een ruimtelijke procedure bij de gemeente gestart worden om de bestemming aan te passen. Naar verwachting kan de bouw in 2022 starten.

Bekijk hier het filmpje van het ondertekenen van de intentieovereenkomst.